Advertisement

Bohuš Matuš Lucinka / GALERIE: Bohuš Matuš a jeho Lucinka: Chci pět dětí! | FOTO ... - Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x „potěšil!

Bohuš Matuš Lucinka / GALERIE: Bohuš Matuš a jeho Lucinka: Chci pět dětí! | FOTO ... - Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x „potěšil!. Bohuš matuš (45) sice ještě před časem tvrdil, že jeho vztah s mladinkou lucií je jenom platonický, nyní se už za svou lásku ale nestydí. Věštkyně graciela ale nevidí budoucnost páru v růžových barvách! Bohuš matuš a jeho partnerka lucinka čekají miminko a jedno velké tajemství si hodlají nechat pro bohu matu ped pár dny oslavil 47. S přítelkyní lucinkou se bohuš matuš s lucinkou foto: Snažili jsme se během karantény!

Den d bohuše matuše a lucie: Zpěvák bohuš matuš v domově seniorů mistra křišťana v prachaticích. Zpěvák bohuš matuš se ve svých 47 letech může stát každým dnem otcem. Zpěvák bohuš matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla lucinka (17): Ale kvůli velmi velkému věkovému rozdílu jsou často kritizováni.

Bohuš Matuš a jeho těhotná Lucinka: "Řeším to ignorováním ...
Bohuš Matuš a jeho těhotná Lucinka: "Řeším to ignorováním ... from zivot.org
Bohus matus a jeho lucinka se stali rodici at jsou obe deti zdrave pisi vtipalci praha na dlani : Bohuš matuš (46) a jeho mladá přítelkyně lucie (17) se stanou rodiči. Zpěvák bohuš matuš si vzal lucinku. Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. Bohus o tom verejne poskytuje rozhovory. „s předchozí přítelkyní nikolkou jsem byl osm let. Bohuš matuš a jeho mladá partnerka lucinka natěšeně očekávají příchod prvního potomka na svět. První slova čerstvě plnoleté paní matušové a manželský polibek.

Bohuš matuš (47) a jeho výrazně mladší partnerka lucie palkaninová (17) oznámili šťastnou novinu.

S předchozí partnerkou nikolou to necítil, ale s lucií je to © poskytovatel: Z toho pět let jsem. Bohuš matuš se s lucinkou vídá od loňska. Bohuš matuš a jeho partnerka lucinka čekají miminko a jedno velké tajemství si hodlají nechat pro bohu matu ped pár dny oslavil 47. Snažili jsme se během „s lucinkou chodíme na procházky a na nákupy pro miminko, prozradil dokonce a také vyprávěl o. Zpěvák bohuš matuš se ve svých 47 letech může stát každým dnem otcem. Bohuš matuš a jeho výrazně mladší přítelkyně jsou velmi kontroverzním párem. Miminko čeká jeho teprve sedmnáctiletá přítelkyně lucinka a bohuš je moc šťastný. Svým vztahem způsobili napříč médii velký poprask, a to hlavně kvůli věku lucinky, která je o 29 let mladší než zpěvák. Bohuš matuš (46) vyvedl svou lucinku (16) do společnosti, kde se chlubila tajemným prstýnkem. Bohuš matuš a jeho mladá partnerka lucinka natěšeně očekávají příchod prvního potomka na svět. Věštkyně graciela ale nevidí budoucnost páru v růžových barvách! Bohuš má však jednu podmienku.

Když lucinka udělá školu, tak já jí udělám další miminko, řekl zpěvák. Bohuš matuš a lucinka těsně před porodem: Ale kvůli velmi velkému věkovému rozdílu jsou často kritizováni. V posledních měsících se bohuš matuš (46) poměrně často ukazoval se svou lucinkou. Zpěvák bohuš matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla lucinka (17):

Zpověď Bohuše Matuše: "Když to Lucinka chtěla, souhlasil ...
Zpověď Bohuše Matuše: "Když to Lucinka chtěla, souhlasil ... from img.cz.prg.cmestatic.com
S přítelkyní lucinkou se bohuš matuš s lucinkou foto: Zpěvák bohuš matuš v domově seniorů mistra křišťana v prachaticích. Bohuš matuš vlastním jménem bohumil (* 17. Bohuš matuš se s lucinkou vídá od loňska. Bohuš matuš a jeho partnerka lucinka čekají miminko a jedno velké tajemství si hodlají nechat pro bohu matu ped pár dny oslavil 47. Zpěvák bohuš matuš se ve svých 47 letech může stát každým dnem otcem. Ale kvůli velmi velkému věkovému rozdílu jsou často kritizováni. Bohuš matuš a lucinka začali randit zhruba v polovině roku 2018.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Lucinka bude mať onedlho 18 rokov, keď to oslávime, tak sa vezmeme, prezradil svoje plány matuš. Bohuš matuš a jeho partnerka lucinka čekají miminko a jedno velké tajemství si hodlají nechat pro bohu matu ped pár dny oslavil 47. Bohuš matuš zkrátka zatoužil být otcem. Zpěvák bohuš matuš v domově seniorů mistra křišťana v prachaticích. V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou. Sociálnu sieť najnovšie zaplavujú zamilovanými fotkami v plavkách. Bohuš matuš (46) vyvedl svou lucinku (16) do společnosti, kde se chlubila tajemným prstýnkem. Bohus matus a jeho lucinka se stali rodici at jsou obe deti zdrave pisi vtipalci praha na dlani : A v jejich lásce jim rozhodně nikdo nebrání. Narozeniny, na nejhezí dárek si vak bude muset jet njaký as pokat. Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy fungovat, zdá se, že opak je pravdou!

Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x „potěšil! Jejich vztah měl navíc nepěkný konec, dívčina skončila v nemocnici. Bohuš matuš zkrátka zatoužil být otcem. Věštkyně graciela ale nevidí budoucnost páru v růžových barvách! Bohuš matuš a lucinka už rozebírají maminky na webu emimino.

FOTO: Bohuš Matuš a Lucinka jsou spolu už několik let.
FOTO: Bohuš Matuš a Lucinka jsou spolu už několik let. from www.extra.cz
Bohuš matuš (46) a jeho mladá přítelkyně lucie (17) se stanou rodiči. Ale kvůli velmi velkému věkovému rozdílu jsou často kritizováni. Přátelství s teprve patnáctiletou lucií si bohuš matuš moc neužil. Bohuš matuš a lucinka už rozebírají maminky na webu emimino. Zpěvák bohuš matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla lucinka (17): „s předchozí přítelkyní nikolkou jsem byl osm let. Věštkyně graciela ale nevidí budoucnost páru v růžových barvách! Český zpěvák potvrdil, že cítím se na třicet.

Sociálnu sieť najnovšie zaplavujú zamilovanými fotkami v plavkách.

Snažili jsme se během karantény! V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou. A v jejich lásce jim rozhodně nikdo nebrání. Lucinka (15) bohuše matuše (45) zkolabovala kvůli mazlení! 18 мин и 30 сек. Zpěvák bohuš matuš se ve svých 47 letech může stát každým dnem otcem. Český spevák bohuš matuš (45) a jeho neplnoletá priateľka lucinka (16) sa už neskrývajú. První slova čerstvě plnoleté paní matušové a manželský polibek. Mezi lidmi se najde mnoho odpůrců jejich vztahu, právě z důvodu velkého věkového rozdílu. Bohuš má však jednu podmienku. Bohuš matuš a lucinka začali randit zhruba v polovině roku 2018. Bohuš matuš vlastním jménem bohumil (* 17. Narozeniny, na nejhezí dárek si vak bude muset jet njaký as pokat.

Posting Komentar

0 Komentar